Fogyjon 3 lépésben. Hogyan lehet formában lenni az új évre 1 hónap alatt

Négy héttel az újév előtt: elég idő dolgozni magán. Minden sportkérdés egészséggel kezdődik, és ebben az időszakban 20 kilogrammot fog fogyni. Ugyanakkor, ha megfeledkezik a kifogásokról és keményen dolgozik, akkor ugyanabban a ruhában kényelmesen érezheti magát, vagy könnyedén gombolhatja be az alattomos módon repülő nadrágot.

fogyás havonta 3 lépésben

Az ajánlásokat büntetésként veheti fel, vagy hinhet magában, és megértheti: nincs semmi bonyolult. Mindössze négy hétre megfeledkezünk a genetikáról, az öröklődésről, a széles csontokról és az apátiáról. Ne aggódjon: januárban eláruljuk, hogyan rehabilitálhatja magát, és hogyan állíthatja vissza a formáját az újévi ételekkel teli asztalok után.

Kezdj el enni

Több tucatszor hallottál az alacsony szénhidráttartalmú diéta veszélyeiről, a bontásokról, a visszarúgásokról, de gondolhatod: az Ön esetében ez működni fog. Hidd el, nem. A test okosabb, és még mindig meg fogja hárítani a maga díját: gondolkodjon el azon, hogy megéri-e. Néhány napig almára és kefirre ül, de amint a test jelet ad, megállás nélkül elkezd enni. Még ennél is rosszabb, törje meg a hormonális egyensúlyt, amelyet nem lehet csak diétával és sporttal korrigálni.

gyakran fogyasszon megfelelő ételeket a fogyáshoz

Egyél gyakrabban, de ne cukrot, zsemlét, cukorkát és bort. Képezd ki magad reggelire, ha még nem. Zabkása finom tejjel, pirítós avokádóval, túrós sajt vagy hal, granola. Ebédre - csirke, pulyka, hal vagy köret salátával. Vacsora - fehérje és rost, amelyeknek kötelezőnek kell lenniük a hűtőszekrényben.

A zöldségek és a saláták elengedhetetlenek az egészséges, hatékony emésztéshez és a fogyáshoz. A rost az egészséges bél mikroflóra tápláléka. Ő akadályozza meg az éhség megjelenését, korlátozza a túlevést.

Éhség esetén vigyen magával harapnivalókat: almát, apróra vágott zöldségeket, diót, fehérjetartalmat vagy organikus rudakat. Ez megakadályozza, hogy éhesen menjen be az élelmiszerboltba, hogy megvásároljon egy 700 kalóriás csokoládét vagy zsemlét.

És ami a legfontosabb: növelje az elfogyasztott víz mennyiségét legalább két literre, ha jól érzi magát.

Normalizálja az alvást

A helyes és jó minőségű alvás lendületet és erőt ad, a test „biztonságban" érzi magát, és kipihenten érzi magát. Ez segíti az anyagcserét és megakadályozza a felesleges lerakódások lerakódását az oldalakon.

A helyes és jó minőségű alvás a fogyás feltétele

Éjfél előtt kell lefeküdnie, lehetőleg korábban. A melatonin, az alvásért felelős hormon csodákat tesz a testre és a túlsúlyra. Alvás közben a belső szervek és folyamatok tovább működnek, amelyek során a zsír megsemmisül az energiatárolás érdekében.

Mozog

A fogyáshoz csak az a kalóriadeficit vonatkozik, amelyet kevesebbet fogyasztasz, mint amennyit költesz. Állítson be célokat és ütemezze ütemét. Séta egy órával reggeli után és egy órával lefekvés előtt, ha lehetséges, helyettesítse a gyaloglást.

cserélje le az utazásokat a fogyással járó gyaloglással

Tornázzon otthon, próbáljon jógázni vagy nyújtózkodni, hagyja el az irodát egy kávészünetre, iratkozzon fel egy hónapra az edzőterembe. Igen, nappal már sötét van kint, és nehéz kényszeríteni magát arra, hogy még reggelit is készítsen - még kevésbé képzelje el magát, hogy futópadra száll. Ezért ide tartozik a motiváció és a prioritások kérdése: hagyjon mindent úgy, ahogy van, beleértve a korábbi megjelenést is, vagy legyőzze a lustaságot, és kezdjen bármilyen tevékenységgel. Kihívja magát, hogy több mozgása legyen, mint általában.

csinálj jógát vagy tornát otthon fogyáshoz

Ha még mindig van ereje és vágya, jelentkezzen be egy masszázsra, menjen a fürdőbe, dolgozzon a testtartásán vagy az arcán.