Vélemények erről: Matcha Slim

 • Dániel
  Eleinte a Matcha Slim-et hagytam a szekrényemben, mert őszintén szólva nem tudtam, mit kezdjek vele. Miután rájöttem, hogy mit szeretek főzni (forró matcha, vaníliaízű szójatejjel), azon kaptam magam, hogy minden reggel és néha napközben is szedem. Remekül érzem magam ettől az italtól, és a súly a szemünk előtt elmúlik!
  Matcha Slim
 • Nóra
  A csomagolás kényelmes, az eltarthatóság jó. De az íze ennek ellenére kellemes, kellemes, utóízében savanyú. Jól élénkít. Most már több mint 2 hete iszom a Matcha Slim-et, és a túlsúly elmúlik, tovább iszom!
  Matcha Slim
 • Bence
  Azután vettem, hogy a barátom ajánlotta, nem mondom, hogy kövér vagyok, de nem ártana leadni pár plusz kilót, így egy hét alatt lefogytam 4 kg-ot.
  Matcha Slim
 • Jázmin
  Magamnak vettem, hamarosan nyáron, és tél után felszedtem néhány plusz kilót, amit szeretnék könnyen és gyorsan eltávolítani. Ebben nagyon sokat segített nekem a Matcha Slim tea, tovább iszom és rendelek!
  Matcha Slim
 • Bence
  Nagyon szép ár és jó ízlés. Ilyen áron ez csak egy istenisten, nem tudok betelni vele, 3 hét alatt 15 kg-ot fogytam, a Matcha Slim valamiféle csoda, addig iszom, amíg jó állapotba nem kerülök!
  Matcha Slim
Felhasználói értékelés Matcha Slim
5
30